Over ons

Even voorstellen


Jacqueline van Denderen - Versijp
 

Wim van Denderen 

Onze gezamenlijke zeilavonturen begonnen 28 jaar geleden toen we voor het eerst samen een bootje huurden op het Veerse Meer. Voor Jacqueline de eerste kennismaking met zeilen, maar voor Wim die van schippersafkomst is meer gesneden koek De jaren daarna huurden we zeilboten in Friesland, de Randmeren en het IJsselmeer. Er volgden al gauw zeilvakanties naar Denemarken en Griekenland.
In Griekenland, waar we een paar jaar heerlijk vakantie hebben gevierd, droomden we ervan hier ooit nog eens met een eigen boot te kunnen rondvaren.
De eigen boot kwam, een Victoire 822. Hiermee zeilden we naar de Waddeneilanden en vakanties naar Zeeland en België. Daarna volgde een Victoire 933. Hiermee maakten we onze eerste oversteek naar Engeland en zeilden we naar Wight en de Noord Franse kust.

Sinds 4 jaar hebben we ons huidige schip, een stalen Koopmans 41, die ons nog verder weg gaat brengen. Een sterk en betrouwbaar schip wat al een keer de wereld rond is geweest. Hiermee willen we onze droom gaan waarmaken.

In mei 2011 vertrekken we richting het zuiden en zullen regelmatig verslag doen van onze reis.